• Kétszeres hosszabbításban nyert a Boston

    Kétszeres hosszabbításban nyert a Boston Celtics a Miami heat ellen. Ez már a rájátszásra hasonlított: beszólogatások, kíméletlen befejezések és sok test test elleni harc jellemezte. Az első hosszabbításra Lebron James hármasa mentette a Heatet. Az egész évre térdsérülése miatt kidőlő Rajon Rondo játékát csapatmunkával pótolta a Boston. A meccs vége így is szoros 100-98 lett.

    Paul Pierce tripla-duplával hozta a meccset.

    A bostoni edző, Doc Rivers szerint az újságírók már temetnék a csapatot Rondo sérülése miatt, de ők még ezt nem teszik, itt vannak és nyernek.


    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.01.28. 19:52:01

    Végre valami remény az alagút végén, legalábbis amikor megláttam az eredményt ezt gondoltam, aztán olvastam Rondot. Kell majd valaki a helyére, csak ne West, könyörgöm.
süti beállítások módosítása