• Majdnem egymásnak esett az utcán Carmelo Anthony és Kevin Garnett

    kgmelo.jpg

    Hosszú idő után először néz ki úgy, hogy az Atlantic Divisionben végre újra a Knicks dominálhat, több évtizednyi Celtics elnyomás után. A Knicks 23-11-el vezeti a csoportját, őket követi a Nets és a Celtics csak a harmadik a maga 17-17-jével. Ebből kifolyólag is pikáns párharcra lehetett számítani a New York-Boston derbin, de arra azért senki sem számított, hogy végül majdnem tettlegességig fajul az ügy. A Celtics ugyanis a Knicks saját pályáján verte el örök riválisát, miközben Kevin Garnett és Carmelo Anthony egész végig egymással voltak elfoglalva. Egy alkalommal már technikait kellett mindkettőjüknek kiosztani, miután egymás rángatása után szópárbajba keveredtek.

    Az igen kellemetlen ellenfélnek számító Garnett és a nagyszájú Anthony a meccs egy bizonyos részétől már szándékosan utaztak egymásra, védekezésnél direkt úgy helyezkedtek, hogy összekerüljenek. Ebből végül Melo jött ki rosszabbul, aki mindössze hat dobást értékesített 26 kísérletből - ebből sokat direkt Garnettről - míg a veterán nagyember egy derék dupla-duplát produkált, aminek köszönhetően végül a Celtics győzedelmeskedett. Ezt kicsit nehezen viselte Anthony, aki először elindult a zöldek folyosója felé, majd az ellenfél csapatbuszánál várta meg Garnettet, akivel ismét veszekedésbe kezdett, mivel szerinte Garnett szexuálisan sértegette a feleségét, pontosabban azt mondta a pályán, hogy: "Lalának olyan íze van, mint a mézes-mogyorós csipsznek". Anthony ezt sérelmezte, de utólag kiderült, hogy férfi módjára rendezték a vitát, de innentől kezdve a Knicks-Celtics újra lángra lobbant, aminek tűkön ülve várjuk majd a következményeit.

    Ez pedig a meccs összefoglalója:

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    jjc 2013.01.10. 14:17:25

    "férfi módjára rendezték a vitát"
    berúgtak együtt?

    T.M.R 2013.01.10. 14:47:56

    Annyiban pontosítanék, hogy a "honey nut Cheerios" az nem chips ;-)
süti beállítások módosítása