• Török-orosz döntő a női EK-ban

    dynamo.jpg2013 női Európa Kupa döntőjét a török Kayseri Kaski és az orosz Dynamo Moscow játssza egymással.A Dynamo a szintén orosz Chevakata Vologdát győzte le az elődöntőben - összesítésben 150-135 arányban. Vladimir Shtam együttese 82-73-ra győzött az első fordulóban, majd csütörtökön, a visszavágón is nyertek 68-62-re.
    A moszkvai csapat utoljára 2007-ben nyert EK-t, amikor 16-0-lal átszáguldottak az egész mezőnyön.
    A tavalyi év feltörekvő csapata, a Kayseri a Ruzomberokkal került össze az elődöntőben. Az első fordulóban kényelmes győzelmet arattak (79-60), a második meccsen pedig 73-65-re győztek, kiharcolva így a 152-125-ös végső győzelmet.
    Amennyiben a Kayseri Kaski nyer, ez lehet az első nemzetközi cím a török gárda klubtörténetében, amit elhódít.
    A finálé meccseit oda-visszavágós rendszerben játsszák. Az első forduló március 7-én, Moszkvában lesz, míg a második találkozóra március 14-én, Kayseriben kerül sor.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása