• Kobe Bryant szemmel öl

    A Utah Jazz elleni veresége miatt a Lakers már 1-4-gyel áll, az 1993/94-es szezon óta először. Tegyük hozzá, hogy az előszezonban nem nyertek meccset, viszont kikaptak nyolcszor. Éjszaka 95-86-ra kaptak ki a Utah Jazz-től. A Lakers 33,8 százalékkal dobott mezőnyből, 17,4 százalékkal a hármasról és mindössze 69 százalékkal a büntető vonalról, ami nem jó. Bryant dobott 29 pontot, Dwight Howard 19-et.

    A csapatban nagy a feszültség, állítólag Kobe Bryant berágott az edzőjére, Mike Brownra, aminek egyik bizonyítéka a meccs vége előtt készült videó a játékosról.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.11.08. 14:57:47

    nincs mese ki káll vágni azt az edzőt, egyszerűen sikertelenségre van ítélve Mike Brown. tavaly sem bírták már megnyerni a nagy meccseiket a rájátszásban. idén meg minden idők legerősebb Lakerse 1-4-el áll. én úgy elszégyelném magam az edző bá helyébe, hogy magamtól kotródnék a picsába alaszkába gimis csapatot edzeni.
süti beállítások módosítása