• Kobe nem is kísérletezett, nyertek

    "17 évente egyszer megengedheti magának" - mondta Mike D'Antoni edző Kobe Bryantről, aki a Phoenix Suns elleni meccsen nyolc dobásából mindössze egyet dobott be 35 perc alatt. 17 év alatt ez volt a legkevesebb dobott pontja. Az első mezőnykísérletére a harmadik negyed közepéig kellett várni, ami egy dolgot jelent, hogy Bryant megint üzenni akart a médiának. A liga harmadik legtöbb pontot dobó játékosa (27,4 pont) nem is kísérletezett, ami válasz lehet arra, hogy az utóbbi hetekben sokat csesztetik, mert beszólogat Dwight Howardnak.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2013.02.13. 10:14:48

    én már nem értek semmit. mindenesetre nyertek a liga egyik leggyengébb csapata ellen. Clippers-t is verik és a Bostont is az elkövetkező két mecsen jobban fogom érezni magam. most azért nem rosz a szériájuk az elmúlt noylc mecsból csak kettőt vesztettek, mondjuk a Boston ellen szégyenletesen.
süti beállítások módosítása