• Real Madrid, Cibona Zagreb is vendégek az utánpótlás tornán

    2013. január 31-február 3. között egy talán soha nem látott erősségű nemzetközi U-16-os kosárlabdatornát rendez Székesfehérváron a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia és az Alba Regia SC. Az esemény rangját emeli, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hazai utánpótlás igazi ünnepévé téve a tornát, összekapcsolja azt az országos Junior All-Star Gálával.

    A tornán a magyar U-16-os válogatott és a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia hasonló korosztályú csapata mellett a sportág európai fellegvárainak utánpótlása vesz részt. Elfogadta a meghívást a Real Madrid, a Bayern München és a Cibona Zagreb, de további spanyol, szerb és lengyel klubok is elhozzák Fehérvárra a fiataljaikat.

    Az U-16-os torna fővédnökei: Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke és Simicskó István sportállamtitkár.

    A Junior All-Star Gála, mely a korosztály legnagyobb hazai tehetségeit vonultatja fel, a torna programjába illesztve február 3-án kerül megrendezésre a Vodafone Sportcsarnokban.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása