• PEAC vereség a Cegléd ellen

    A mai napon folytatódott a női bajnokság, melynek középmezőnye eddig igazán izgalmas körbeveréseket produkált. Hosszú évek óta először ilyen izgalmas a hölgyek küzdelme. A középmezőny csatározásába pedig néha beleszól egy-egy kiscsapat is, ami tovább növeli a versenyfutást. Ez történt ma is Pécsett, a PEAC-cal.

    ceglépeac.jpgA ZTE-vel halálos versenyfutásban lévő "városi" pécsi egylet váratlan vereséget szenvedetta tabella utolsó előtti helyén tanyázó Ceglédtől. A 4. percben még 9-2-re vezettek a hazaiak, ám a ceglédiek egy 18-2-es sorozattal 20-11-re alakították az állást, és innentől kezdve már nem is adták ki kezükből a vezetést.
    A PEAC ezzel a váratlan vereséggel elszalasztotta a nagy esélyt, hogy lépéselőnybe kerüljön a ZTE-vel szemben, akik majd holnap játszanak a második helyen álló győriek ellen. A Zalaegerszeg ugyan az őszi fordulóban megverte Füzy Ákos csapatát, de most Győrben lesz a találkozó, s ez talán most a zöldek javára billenti a mérleg nyelvét.
    Mindenesetre tény, hogy a bajnokság legizgalmasabb fonala kettejük párharca, ami ugye a negyedik helyért folyik, de ne felejtsük el, hogy még a PINKK és a DKSK is beleszólhat ebbe a csatába.
    Jól is halad ez ügyben mindkét gárda.
    A DKSK kereken 100 pontot szórt a Vasas otthonában, míg a PINKK 19-cel verte a meglehetősen hektikus teljesítményt mutató Szekszárdot.

    A nap további mérkőzésén a Soron mért 45 pontos vereséget a BSE-re. Ahogy azt korábban megírtuk, Krnjic valóban nem játszott sérülése miatt, viszont Milovanovic sérülése, úgy tűnik, mégsem volt olyan komoly, hiszen a szerb játékos 22 ponttal terhelte a majoriak kosarát.
    További hír a soproniak háza tájáról, hogy lejátszotta első mérkőzését Cserny Réka, aki mezőnyben remekül teljesített - emellett 5 pontot szerzett, valamint a másik nagy visszatérő, Amber Holt is pályára lépett, ő 12 ponttal zárt a a találkozót.

    Holnap tehát Győr-ZTE, a forduló rangadója!

    A játéknap métkőzései:

    PEAC PÉCS–CEGLÉDI EKK 77–81
    BÁCSBASKET–ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 79–61
    MKB-EUROLEASING VASAS–WORK FORCE DKSK-MISKOLC 44–100
    UNIQA EUROLEASING SOPRON–BSE-FCSM 83–38

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása