• Eb: Szlovákia és Fehéroroszország a selejtezőben

    Szlovákiával és Fehéroroszországgal küzd meg a magyar férfi kosárlabda-válogatott a 2015-ös Európa-bajnokság selejtezőjének első körében. A németországi Freisingben rendezett sorsoláson a nemzeti együttes a D-csoportba került, a jövő augusztusban összecsapó trióból az első léphet tovább a kvalifikációs sorozat második – négycsapatos – fordulójába.

    „A szlovákoknál az idei forma alapján erősebbek vagyunk, vélhetően a fehéroroszokkal küzdünk majd meg a továbbjutásért” – nyilatkozta vasárnap Sterbenz Tamás, a szövetség (MKOSZ) főtitkára, hozzátéve: elsődleges cél kijutni a 2015-ös, Ukrajnában sorra kerülő Eb-re, ezért jövőre a csapatépítésen lesz a hangsúly. Ami a válogatott szövetségi kapitányi posztját illeti, Sterbenz Tamás közölte: Szalay Ferenc MKOSZ-elnök és Rátgéber László kapitány a jövő héten ül le tárgyalni a folytatásról.

    (MTI)

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása