• Óriási győri zakó Sopronban

    Miután egész héten a rangadó-kérdést boncolgattuk oldalunkon, a csapatok gyorsan eldöntötték, hogy ezen a mérkőzésen szó nincs itt semmiféle rangadóról.
    A Sopron hat perc alatt 10 pontot dobott, miközben a vendégek ezen mutatója ebben a percben nullát(!!!) mutatott az eredményjelzőn.
    Aztán a nagy pániktól hamarjában összeszedték magukat, és a 16. percben egálra alakították az állást (28-28). Sőt, a szünet után Hurst eredményes játékának köszönhetően át is vették a vezetést, ám ez a diadal csak tiszavirág életű volt, ugyanis ahogy megérezték Fegyvernekyék a vendégdominanciát, azonnal rákapcsoltak, és egy újabb 10-0-ás rohammal vették vissza az a játék feletti uralmat. Johnson, Krnjics és Milovanovic egymást múlták felül, míg a Győrnél egyedül csak Hurst hozta a mérkőzés által megkívánt színvonalat, és olykor Raksányi villant meg egy-egy pillanat erejéig.
    sopppi.jpg
    Fegyverneky remekül irányította társait, s olyannyira jól futott a szekér a második félidőben, hogy egyre-másra születtek a soproni kosarak, melynek következtében a 34. percben már 17 pontos hazai vezetésnek tapsolhatott a zöld-sárga publikum.
    A palánkok alatt megkérdőjelezhetetlen soproni fölény volt, 33-22-es lepattanóaránnyal nem lehet sok sót megenni egy ilyen kaliberű mérkőzésen, főleg, hogy a hazaiak centersora megállíthatatlan volt a pontszerzésben is.
    A vége már könnyed kosarazgatásba fulladt a Sopron részéről, és 23 pontos győzelmükkel zárult a mérkőzés.
    A győzelem ténye minden bizonnyal megelégedéssel tölti el Székely Norbertet, ám Bujdosó Nórának igaza volt a mérkőzést megelőző nyilatkozatában: a hazai csapat cseresora mindössze 3, azaz HÁROM pontot hozott a kispadról... Meddig tart még a Sopron kezdő ötösének ereje, lendülete, energiája....?!

    UNIQA EUROLEASING SOPRONHAT-AGRO UNI GYŐR  81–58 (18–13, 21–23, 25–17, 17–5

    SOPRON: Fegyverneky 8, Zavecz 6, Johnson 15, Krnjics 20, Milovanovics 29/9. Csere: Licskai 2, Pál 1, Teilane
    GYŐR: Hurst 15/9, Simon 2, Raksányi 10/6, Nagy-Bujdosó 3, Shegog 7. Csere: Kublina 10, Rasheed 11/6, Laklóth, Őri

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása