• Kirakták Somogyi Gergőt a Lakersből

    Az utóbbi napok legérdekesebb magyar kosárlabdás történése Somogyi Gergő szerződtetése volt. A Los Angeles Lakersnél edző center elég közel került ahhoz, hogy az idén nagy beruházásokat végrehajtó csapat szerződést kínáljon neki, az első keretszűkítést túlélte, a másodikat már nem.

    A Los Angeles Lakers második keretszűkítése után Somogyi Gergő kikerült a csapatból. A 222 centis center az egész nyarat a Lakers nyári táborában töltötte, és az utolsó pillanatig versenyben volt a kanadai Robert Sacréval a centerposztért, amin az első hely Dwight Howardé, a második a sérült Jordan Hillé. Sajnos Mike Brown edző nem adott játéklehetőséget Somogyinak a felkészülési meccseken, amiket mind elvesztette a Lakers. Somogyinak sokat kell fejlődnie fizikálisan, és akkor talán van visszaút az NBA-be. 

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    tatuman 2012.10.23. 12:53:17

    "kirakták"... káröröm már megint, mi? ha meg maradt volna, akkor meg az a baj, h minek, mert úgysem elég tehetséges? esetleg jött volna az "én megmondtam már régen milyen jó játékos, odavaló" duma? örülnél, ha budapest bajnokságban 2 percet játszhattál volna majomparádé posztoló.

    Nils. H 2012.10.23. 13:43:58

    Tatuman, mit kell megsértődni? Itt mindenki szurkolt neki, a pusztoló sem ellendrukkerként követte végig a dolgokat, de ettől még kirakták. Nem kell megsértődni egy szóhasználaton, ha erős a kis lelkednek, ha nem, bizony kirakták a keretből.

    DartagnanX 2012.10.23. 15:15:19

    Mondjuk barátságosabban és kedvesebben és pozitívabban hangozna, ha úgy fogalmazták volna meg, hogy "nem került be". A "kirakták" szónál biztosan jobb, és nem kirakták az első csapat keretéből, hanem egyszerűen sosem volt a része.
    Szerintem erre gondolt az első hozzászóló.

    iparterves 2012.10.23. 15:46:20

    A fizikai erősödés tényleg ajánlott, a videók mutatják, hogy van még mit.
    Ilyen magassággal van keresnivalója bárhol a játékosnak.

    Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2012.10.23. 17:49:19

    Része volt a felkészülési keretnek, amelynek nem része tovább. Magyarul ezt úgy mondjuk, hogy kirakták. Nem értem miért kell ezen fanyalogni. Én drukkoltam neki, lényegesen szinpatikusabb figura, mint Dávid Kornál volt. Talán túl szép is lett volna, hogy egy bajnokesélyes csapatnak magyar játékosa legyen :(

    tatuman 2012.10.23. 19:06:46

    @Giggsy: hehehe... sziNpatikus. bocs.

    nem megsértődés, főleg mert nem ellenem irányult a poszt. csak annak az általunk szinte nem is ismert, de magyar játékosnak az indokolatlan semmibevétele, aki küzdött valamiért. tudom, sokaknak felfogni is nehéz, hogy valakinek célja van és ezt szarozással kompenzálja. és ezt úgy általában is lehet érteni, hogy a szokásos szar cinikus hozzáállás ismét megvillant.

    ja és bónuszként ilyen megnyilvánulások mellett anyázzuk az emigráló sportolókat? hát basszátok meg!

    volt egy @rc kiállítás aminek az volt a címe, hogy: fikázni könnyű, alkotni nehéz.

    sztem ez bőven megáll.

    Golddigger 2012.10.23. 19:15:06

    Problema csak az volt, hogy alapbol fizikailag eselytelen volt a bekerulese magassagra epitett csak, de kerdem en az elmult 10 evben mire vart? Mie felepiti a komolyabb izomzatot az +3-4 ev... Idoben is elkezdhette volna gondolom 2006 ban se a budapest bajnoksagra keszult ha mar kiment.
    Ez a baj a magyar mentalitassal, h nem a johoz merik magukat es nem ahhoz merten tesznek magukert hanem az aktualis helyzetukben akarnak csak kakasok lenni a szemetdombon aztan an nagy pofaraeses mindig
    Valogatott szinten kulfoldon mindenhol
    Mint foci is...
    Aki kulfoldon jatszik az nem magyarbol dobbantott felnotten hanem mar fiatalkorban megvolt a kulfoldi csapatos opciojuk
    Pl Kormenden volt jo utanpotlas neveles onnan shoppingoltak is mindig a kulfoldi csapatok.

    is 2012.10.23. 22:02:19

    @tatuman: találtál egy szót egy posztfolyamban (sok-sok mondat és bekezdés), ami szerinted túl erős. és ebból eljutottál a posztoló személyes gyalázásáig ("szar cinikus").

    magyar-e vagy?

    wirth6 2012.10.23. 22:11:48

    @is: Igen, valószínűleg az, de ez nem ebből látszik (hanem például abból, hogy magyarul ír). Egyébként ha számodra meglepetés, hogy egy kiragadott szótól eljutott valaki a fikázáshoz, akkor felteszem új lehetsz az interneten :)

    is 2012.10.24. 07:34:22

    @wirth6: csekkold a nickem :) 1992 óta van e-mail címem :)

    Beno_boy 2012.10.24. 09:56:40

    Igazából, hajrá minden magyar sportolónak, a sport amúgy se egy egyszerű dolog manapság. Főleg nem az NBA. Azért legyünk őszinték ha benn is marad a keretben az évi 2 perc amit játszana 3. centerként (ha csak nem lesz komolyabb sérülés PF és C posztokon) mi sokat nem élveztünk volna a játékából. Azért H. Ádámnak és neki is nagyon drukkolunk. Jó lenne ha fejlődne a magyar kosár, és egyre több magyar játékos igazolhatna ki jobb külföldi csapatokhoz. Úgy látom azért a csírák már megvannak és remélem nem fejlődik fostalicska magyar focivá (itt nem a játékosokra gondolok).
süti beállítások módosítása