• Egy negyed alatt szórt 32 pontot a Sopron

    A forduló rangadójának kikiáltott DKSK - Sopron összecsapáson férfi meccsekre jellemzően szinte egy félidőnyi pontot termelt a Sopron. Az első negyedben elért óriási lendület azonban megtört a második játékrészben, amikor a poraiból feléledő Diósgyőr állva hagyta a zöld-sárgákat. Johnson és Krnjics azonban nem hagyta annyiban a dolgot, jórészt az ő kosaraikkal sikerült meghúzniuk a negyed végét, minek következtében viszonylag megnyugtató, 10 pontos soproni előnnyel vonultak a a csapatok az öltözőbe.
    A második félidő végig kiegyenlített volt, ám a Johnson - Milovanovics páros kétséget sem hagyott afelől, hogy ezen az estén a Sopron a jobb csapat.

    WORK FORCE DKSK-MISKOLC–UNIQA-EUROLEASING SOPRON 65–75 (16–32, 20–15, 13–15, 16–13)

    MISKOLC: Bukovszki 10, RAVEN 20/3, Skorics 2, Bozóki 8, Sanford 9. Cs: Fürtös 8/6, Reiner, Ocsenás, Szabó P. 8. Edző: Peresztegi Nagy Ákos
    SOPRON: FEGYVERNEKY 8/3, JOHNSON 29/3, Zavecz, MILOVANOVICS 17/6, Krnjics 13. Cs: Pál Sz. 3/3, Licskai, Zsovár 5, Teilane. Edző: Székely Norbert

    Az eddig még nyeretlen Vasas Zalaegerszegre látogatott, ahol a hazaiak mindenképp javítani szerettek volna szombati szekszárdi kisiklásuk után. Ám ez a javítás nyilván csak saját lelkükre vonatkozott, hiszen ha a fordulóban volt igazi papírforma meccs, akkor ez volt az.
    Vida Anna ellenállhatatlanul kosarazott ezen az estén, 24 pontjával fölényesen kiemelkedett  mezőnyből. A Vasasnál kizárólag Mansaré Manty játéka említésre méltó, s mivel egy fecske nem csinál nyarat, a ZTE demoralizáló vereséget mért a fővárosiak meglehetősen fiatal csapatára.

    ZTE NKK–MKB-EUROLEASING VASAS 84–44 (22–15, 24–6, 17–12, 21–11)

    ZALAEGERSZEG: Szalay 7, Czank 8, VIDA 24/6, Szélesy 4, Crasnoscioc 6. Cs: GENSLER 21/6, Horváth Zs. 6, Ambrus 8, Goth. Edző: Gáll Tamás
    VASAS: Pusztai 5, Bajnóczi, Katona 5/3, Barnai 7, MANSARÉ 16. Cs: Koch, Határ 10, Müller, Hegedűs, Gocsmann 1. Edző: Diósadi Deák Éva

    vida.jpg

    A szezon elején akár még izgalmasnak is találhattuk volna a Szekszárd - BSE találkozót. A budapesti csapat azonban képtelen rátalálni remek formájára a PINKK elleni meglepetés győzelem óta.
    A legutóbbi fordulóban 33 pontos vereséget szenvedtek a Diósgyőrtől, ezzel alapos fejtörést okozva Sztevan Csupicsnak, miként formálja ismét ütőképessé csapatát.
    A küldetés ezen az estén sem sikerült. Bár a második negyedben teljes mértékben tartották a lépést  a hazaiakkal, az első félidőben felhalmozott hátrány ledolgozására nem maradt elegendő ereje a piros-fehéreknek, főleg úgy nem, hogy Károlyi és Orsó kivételével senki nem alkotott maradandót.
    A Szekszárd így egy könnyű első félidővel biztosan hozta a kötelezőt.

    ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD–BSE-FCSM 79–60 (30–18, 14–8, 19–19, 16–15)

    SZEKSZÁRD: Theodorán 2, SCSEKICS 21/9, BÁLINT R. 14/6, SVITLICA 13, CSEK 9. Cs.: Szepsi 2, Hajdú 4, PAP R. 14, Tamis, Studer Zs., Simon A., Árvay. Edző: Magyar Gergely
    BSE: Katona Zs. 2, Sonyák Z. 9, Adamecz 5, KÁROLYI 13/3, Bagi 8. Cs.: ORSÓ V. 18/6, Vukov 2, Tiba 3, Kovalcsik, Hegedűs M., Miháczi, Zsilinszky. Edző: Sztevan Csupics.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása