• Somogyi leblokkolja Supermant

    A Lakers edzéseiről készült videón Somogyi Gergőt is megkérdezték, milyen az Orlando Magicből a bajnoki cím reményében Los Angelesbe igazolt Dwight Howardról, milyen állapotban van a komoly hátsérülésből felépülő játékos. Korábbi interjúnkban Somogyi még épp csak elkezdte az edzéseket, de nagyon bizakodó volt.

    A szöveg nem túl érdekes, de a vágóképek annál inkább. Az edzés ezen részében csak egy az egy ellen játszanak centerposzton a játékosok. Kemény, verekedős pozíciófogások, nagy zsákolások, szerelések és blokkok vannak.

    Somogyi azért harcol egész nyáron, hogy bekerüljön a Lakers végleges csapatába, amellyel megkezdik a szezont. Nem tűnik elég keménynek és erőszakosnak, és láthatóan nem harcol annyira a gyűrű alatti hely elfoglalásáért.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Saga 2012.10.16. 17:29:52

    Dwight elég jól nyomja. Simán, látszólagos erőlködés nélkül teszi taccsra a két centert. Mintha lánctalpakon állna, a rookiek pedig nádszálakon.

    dzsedi 2012.10.16. 17:44:52

    Somogyival vagy nélküle de nagyon kemény lesz a Lakers.

    dzsedi 2012.10.16. 17:46:09

    Még annyi hogy nagyon szrkolok a srácnak hogy bekerüljön a csapatba. Így is a Lakers a kedvenc, de ha még bekerülne plánepláne kedvenc lenne.

    Golddigger 2012.10.17. 04:10:51

    Eleg tescos hulladek, mar a promovideojabol is meg lehetett allapitani h nem jut be.
    Kapott igy is egy eselyt a magassaga miatt.
süti beállítások módosítása