• Az előszezon eddigi meccseinek legszebb jelenetei

    miami-heat-v-atlanta-hawks-20121007-135317-800.jpg

    Javában zajlanak a mérkőzések a preseasonben, ennek köszönhetően egyre több videó kerül fel a Youtube-ra a mérkőzések összefoglalóiról és legszebb mozzanatairól. A bajnok Heat Atlantába utazott, hogy a Joe Johnson távozásával kissé átalakult Hawks ellen mérkőzzön meg. A Heatben bemutatkozott Ray Allen, aki egy-két szép tempódobás mellett összesen 10 pontot szerzett a padról beállva, miközben a csapat legjobbjának Chris Bosh bizonyult 22 ponttal, de James odarakott két komolyabb zsákolást. Ez a teljesítmény azonban nem volt elég a győzelemhez, az Atlanta 92-79-re legázolta a Heatet, ebben pedig élen járt Josh Smith, aki 26 perc alatt 21 pontot szórt, volt két labdalopása és négy lepattanója is. Az új szerzemények közül Lou Williams 18 pontot szerzett csereként, DeShawn Stevenson pedig 11-et, abból hármat a hárompontoson kívülről.

    Ez pedig Josh Smith hatalmas blokkja Norris Cole-lal szemben.

    Az említett zsákolások LeBrontól, mindezt három perc alatt.

    Visszatérve az ordenáré blokkolásokhoz, megmutatjuk hogyan alázta le Bismack Biyombo AJ Price-t a Bobcats - Wizards meccsen, amin az előbbi csapat győzedelmeskedett.

    Jeff Green a Boston európai turnéján megszerezte első zsákolását idén a Fenerbahce ellen.

    A meccs legszebb jelenete mégis Rajon Rondo nevéhez fűződik, aki egy gyönyörű, hát mögötti passzcsellel verte át védőjét. A Celtics végül így is kikapott.

    A Nuggets a Clipperst verte a preseason első meccsén, ahol a friss szerzemény, Andre Igouadala olyan sebességgel tört az ellenfele palánkjára, hogy kishíján elgázolta a felmosófiút.

    Végezetül a preseason öt legszebb jelenete, benne a másodikként draftolt Kidd-Gilchristtal, Rajon Rondo fantasztikus passzával Courtney Lee-nek, na és persze LeBron Jamesszel.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása