• A sztárok a helyükön maradtak - vége az átigazolási szezonnak az NBA-ben

  josh-smith-nba-trade.jpgLezárult az átigazolási időszak az NBA-ben és végül minden nagyobb név a csapatánál maradt, így Josh Smith továbbra is az Atlantát erősíti, Dwight Howard és Pau Gasol pedig szenvedhet tovább a Lakersben. Persze azért akadtak érdekes játékosmozgások, ezeket szedtük most össze. Kijárt legjobban a cserékkel? Vajon képes lesz-e a megcombosodott Raptors a meglepetésre? Sikerült teljesen tönkre vágni a szezont szenzációsan kezdő Memphist? És vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy nyugodt szívvel mondhassuk bajnokesélyesnek a Houstont?

 • Felbolydult az élet Törökországban

  whalen.jpgÉvek óta hatalmas versenyfutás zajlik a két török élklub, nevezetesen a Galatasaray és a Fenerbahce között.
  Most azonban, mintha a Fener egy orrhosszal elhúzott volna, legalábbis az anyagi stabilitást illetően. Ez pedig minden megoldás kulcsa. Sokszor láttuk már, hogy sikeres csapatok miként tűnnek el a föld színéről. Így járt például annak idején a Ruzomberok, a Wuppertal, a Valenciennes, a Dynamo Moscow, Vagy, hogy ne menjünk messzire: a Pécs.
  Most a Galata került kis anyagi zűrbe, és igen nagy véráldozatba is került. Tartozás miatt, kiváló irányítájuk Lindsay Whalen elhagyta a csapatot.
  A klub 117.500 dolláros tartozást halmozott fel az amerikai játékossal szemben. Ez több, mint 25 millió forintot jelent. És ez csak két havi tartozás!!! Még hogy a női játékosok nem keresnek jól...
  A piros-sárgák vezetői már meg is találták Whalen utódját Lindsay Harding személyében. Harding az Atlanta Dreams játékosa, és utoljára a az EK-ban remeklő Dinamo Kursz gárdájában pattogtatott 15 pontos éves átlaggal.

  A nagy vetélytárs Fener viszont próbálja együtt tartani jelenlegi keretét, és úgy tűnik, sikerre is viszik ezen törekvéseiket.
  Newlin, Vardarli és az egykor Sopronban kosarazó Angel McCoughtry még érvényes szerződéssel rendelkeznek, a héten pedig újabb három nagy sztár, Verameyenka, Pondexter, és a szintén a hűség városában jeleskedő Ivana Matovic hosszabbítását jelentették be.
  Ezzel a kerettel a Fener újra várományosa lehet az Euroliga-győzelemnek. Kérdés, idén mire viszik. Első akadályként pont a Győrt kell legyőzniük.

 • Feltör az Olaj

  Szigorúan a sportszakmánál maradva - mert sajnos történtek magyar és azon belül Olaj szurkoló ellenes események is a Tiszaligetben - káprázatos hetet tud maga mögött a Szolnoki Olaj csapata.

  Előbb a patinás szlovén Olimpija Ljubljanát verték simán Báderék, majd az EuroChallenge-sorozatban anem igazán csapatként működő izraeli Holont. A magát amúgy is az Adria Liga nagy halaira specializáló csapat a legnagyobb dobását a hét végén az Euroliga-induló horvát Cedevita ellen érte el.

  Ez utóbbi nem csak azért nagyon értékes siker, mert egy Európában jegyzett csapatot győzött le Neno Asceric csapata. Ebben a győzelemben inkább az az igazán értékes ahogyan kivivta az Olaj. Ez már azt mutatja: a társaság egyértelműen kezdi felvenni, sőt fel is vette az Adria Liga ritmusát.

  Gondoljunk csak vissza a sorozat kezdetére. Ha egy rivális az Olaj ellen elment 8 ponttal, az csakhamar elment 15-telmajd 20-szal is. Általában nagyon hamar megadta magát ellenfeleinek kezdet kezdetén az Adria-Ligában az Olaj. Most már ezen a szinten is van tartása, hiszen a Cedevita ellen szinte végig futott az eredmény után.A hajrában pedig volt (lelki)ereje fordítani.

 • Lil Wayne nekiment az egész NBA-nek, majd bevallotta, hogy meghúzta Chris Bosh feleségét

  bosh.jpgKevés irritálóbb jelenség létezik a mainstream rapzenében Lil Wayne-nél (oké, Chris Brown) és ezt már az NBA-ben is érezhetik, hiszen nemrég a Miami Heat hazai meccséről tessékelték ki, amiért - saját bevallása szerint legalábbis - a Lakersnek szurkolt hangosan. Rajta kívül ezt mindenki cáfolja, ráadásul korábban már egy Thunder-meccsről is távozni kényszerült hányingerkeltő viselkedése miatt. Akkor is igyekezett mindenki másra ráfogni a dolgot és saját magát áldozatként beállítani, ezt tette a legutóbbi houstoni - ahol az All Star-gálát is tartották - fellépésén is, ahol a színpadról szólt a közönségéhez. Itt kitért arra, hogy a Miami Heat nyomására minden NBA-mérkőzésről kitiltották - ezt azóta a liga hivatalosan is cáfolja - és egyébként is bassza meg az NBA, bassza meg a Miami Heat, és nem mellesleg, a rapper azt is bevallotta, hogy meghúzta Chris Bosh feleségét. A történekről felvétel is készült, és egyes hírek szerint Chris Bosh modell feleségének tényleg volt korábban köze Lil Wayne-hez. Ha igazak a pletykák, Adrienne Bosh még Lil Wayne-nél is aljadékabb emberi lény, ugyanis sokáig közös kapcsolatban éltek a rapperrel, akitől egyszer 10 ezer dollárt kért a rákkezelésére, amiről kiderült, hogy nem is létezik, de addigra a hölgy lelépett a pénzzel. A hajtás után megmutatjuk Lil Wayne kifakadásának felvételét, Chris Bosh-tól meg nagyon várjuk, hogy egy találkozás során az összes aranyfogát kiverje ennek az ostoba gyökérnek.

 • Keller Ákos meztelenül

  Köszönjük a Sportklubnak a felvételt.

 • Jászberényi előretörés

  Parádézik, egyre másra nyeri a bajnoki meccseit a TOP-COP Jászberényi KSE együttese. A Földi-fiúk zsinórban 7 bajnoki mérkőzést nyertek, szédületes sorozatot futnak. Elsősorban azért, mert különösebb ügyek nélkül szépen csendben szerényen dolgoznak, készülnek a mérkőzésekre.

  A csapatok többségével ellentétben a jászságiak egyértelműen a szerb stílust részesítik előnyben. Ez persze érthető is, hiszen a vajdasági szakvezető rengeteg játékost ismer arrafelé, s ennek tudatában remek érzékkel választotta ki csapata légiósait.

  Elsősorban a védekezés az, ami nagyon jól összeállt Jászberényben. Az utóbbi 3 meccsen a Szombathely csapatát odahaza 71, a Fehérvárt 70, legutóbb pedig a Sopront Sopronban 60 ponton tudta tartani. Persze nyertek azért "sokpontos meccseket" is a berényiek, például a sorozat elején a Nyíregyháza ellen 103-93-ra győztek.

 • Összefoglaló az All Star-gáláról

  Címkék: all star

 • Ez történt az All Star gálán vasárnap

  Címkék: all star

 • Lebron megcsókolja a gyűrűt

 • Kobe kétszer blokkolta Lebront

  Nagy összefoglalót nem írunk az All Star-gáláról, viszont igyekszünk összegyűjteni az apró és érdekes videókat, fotókat. Íme elsőnek a gála egyik érdekessége: Kobe Bryant annyira komolyan vette a meccset, hogy kétszer blokkolta Lebron Jamest. A dolog meglepő volt, mert nem szoktak az ilyen himihumi meccseken védekezni, de jól mutatja, milyen versenyzőtípusokkal van dolgunk. Senki nem haragszik a másikra, így van ez jól.

süti beállítások módosítása