• Wade és Lebron megállíthatatlanok voltak

    Los Angelesben borzasztó nehéz lehet a játékra koncentrálni, miközben az életük egy izgalmas reality show-ra emlékeztet. Minden hétre van a Los Angeles-i sajtóban van valami nagyon izgalmas téma, amit folyamatosan pörgethetnek, ha már nem nyer a csapat. A legfrissebb sztori Dwight Howard apjáról szól, aki egy atlantai újságnak nyilatkozott arról, hogy Kobe kevesebbet beszélhetne, miközben ideje lenne az edzőnek, Mike D'Antoninak a sarkára állnia és rendet tenni az öltözőben. Ez nem jött jókor, hiszen az utóbbi hetekben próbálják elsimítani Bryant és Howard között a feszültséget.

    Vasárnap este Miamiba látogatott a Los Angeles, és egy nagyon jó meccset játszottak három negyeden át. Az utolsó kilenc percben annyi labdát adtak el, hogy a Heat könnyedén győzött 10 ponttal. Wade és James együtt 36 dobásukból 24 értékesítettek, James egymás után ötödik alkalommal dobott 30 felett (32 pont), és Wade is 30-cal zárt.

    A Miami vezeti a keleti főcsoportot a vasárnap a Los Angeles Clipperstől vereséget szenvedő New York Knicks előtt, míg a Lakers a rájátszás utolsó helyére hajt nagy erőkkel, bár még messze van nekik.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2013.02.11. 16:19:24

    a nagy meccseket megint nem nyerik meg, bostontól szégyeneltesen kikaptak, és egy fos gyenge Howardot láttunk, a Bobcats-t megverték, de őket boldog boldogtalan megveri, és most a Miami ellen is hiányzott az a kicsi plusz amivel az ilyen rengadókat lehet hozni. nem tetszik a csapat játéka. Howard olyan tályidegen elem a pályán.
süti beállítások módosítása