• Károlyi újra a csúcson

    károlyi andiiiiii.jpgA női bajnokság középszakaszának mai játéknapján BSE-Szekszárd mérkőzést rendeztek, ami 85-83-mas vendégsikerrel végződött, ám minket nem ez foglalkoztat leginkább, hanem az, hogy állandó vendégbloggerünk, Károlyi Andrea, aki szinte már a Kosárblog csapatának tagjának számít, ma 40 pontot dobott. Ez már eleve önmagában nem kevés, ám ha hozzátesszük, hogy ezt a teljesítményt 38 évesen produkálta, máris azonnali kalaplengetéssel tisztelgünk.
    Megkérdeztük Károlyi Andit, hogy érezte magát ma a pályán, amikor pályafutása második legtöbb dobott pontját érte el. (a legtöbb pontot 1997-ben egy bajnoki mérkőzésen a Baja ellen szerezte, akkor 50 ponttal terhelte az ellenfél kosarát - a szerk.)
    "Köszönöm szépen a gratulációt. De! És tudom, hogy nem hangzik hitelesen, de jobban örültem volna egy nullával kevesebbnek, csak nyerjen a csapat. Igaz nem sok hiányzott...megint megmutattuk saját magunknak, hogy nem elég egy negyeden keresztül harcolni és küzdeni. Természetesen nagyon jó érzés, ha valakinek jól megy a játék. Fegyverneky Zsófi szavaival élve: ha a kisszéket dobom rá, az is bement volna. Ez egy ilyen nap volt. Lassan 38 évesen külön kuriózum. Ha már a csapatnak nem sikerült nyerni, akkor azt remélem, hogy a fiataloknak inspiráció volt a mai nap. És, ha csak egy-két dolgot elsajátítottak ma, akkor már megérte!"
    A rutinos játékos szuper teljesítménye úgy tűnik nem tisztavirág életű. Már hetek óta jó formában van, az elmúlt öt mérkőzésen 25 pontos átlaggal kosarazik és mezőnymutatói is elismerésre méltóak.
    A BSE kiválósága a mai mérkőzésen 40 pontja között 4 hárompontos található, 3 lepattanó, 4 szerzett labda és 8 kiharcolt fault.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása