• Ivkovics és Farkas 2015-ig kapitányok

    stole.jpgMint azt korábban beharangoztuk, a mai napon ülésezett az MKOSZ elnöksége, ahol legfőbb napirendi pontjuk a férfi -és női válogatottak élére való szövetségi kapitányok kinevezése volt.
    A döntés meg is született: a férfi válogatottat Sztojan Ivkovics irányítja, míg a női válogatott élére Farkas Sándort nevezték ki.
    Mindkét szakember szerződése 2015-ig szól, ez Farkas Sándor esetében különösen fontos lehet, hiszen országunk abban az évben rendezi meg az Európa-bajnokságot.
    Az MKOSZ a következő sajtóközleményt tette közzé:

    farkas.jpg"Az MKOSZ Elnöksége a pénteki ülésen kinevezte Farkas Sándort a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányának, Sztojan Ivkovics pedig a felnőtt férfi válogatott vezetését kapta meg. A kapitányok 2015-ig szóló, évente felülvizsgálható megbízást kapnak.
    Az Elnökség úgy határozott, hogy a Szakmai és Utánpótlás Bizottság elnökének Zsoldos Andrást nevezik ki, aki átmenetileg a férfi szakág szakmai vezetését is ellátja. Váradi Attila SZUB társelnöki pozíciót kapott.
    A SZUB-nak 8 állandó tagja van, a MOB sportági képviselője, az MKOSZ női szakágvezetője és férfi szakágvezetője (pillanatnyilag betöltetlen) tárgyalási jogkörrel állandó meghívottként – szavazati jog nélkül – vesznek részt a bizottság munkájában.


    A Szakmai és Utánpótlás Bizottság tagjai:
    Bencze Tamás
    Dzunics Braniszlav
    Fűzy Ákos
    Hollós Anna
    Patonay Imre
    Pór Péter
    Váradi Attila (társelnök)
    Zsoldos András (elnök)


    Állandó meghívottak:
    Mészáros Lajos (MOB sportági képviselő)
    Farkas Sándor (női szakmai igazgató)

    A héten a főtitkári posztról lemondott Dr. Sterbenz Tamásnak az Elnökség megköszönte eddigi munkáját, Szalay Ferenc az MKOSZ elnöke pedig tárgyalásokat javasolt Sterbenz Tamás további szerepvállalásáról a sportágban.
    Az MKOSZ Elnöksége a szövetség ügyvezető igazgatóját, Bodnár Pétert bízta meg a főtitkári feladatok ideiglenes ellátásával.

    A testület határozott arról, hogy a már beadott akadémiai pályázatokat a következő ülésén napirendre tűzi és elbírálja.

    Az  Elnökség mai ülésén MKOSZ Emlékérmet adományozott Nagy Gábornak az Alba Regia SC távozó elnökének. Az emlékérmet Székesfehérváron, a vasárnapi All-Star Junior Gálán adja át Szalay Ferenc."


    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása