• Vasárnap All-Star Junior Székesfehérváron – sztárokkal

    Címkék: fehérvár all-star

    Az elmúlt években megszokott gáláktól eltérően idén igazán rendhagyó gálamérkőzést rendez a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége február 3-án Székesfehérváron.

    A délutáni programot nyitó nyílt edzésen a gyerekek együtt gyakorolhatnak majd a magyar válogatottból Vojvoda Dáviddal és Szabó Zsolttal, a tengerentúli kosárlabda trükkjeit a kaposvári Kyle Swanson és a fehérvári Damian Hollis mutatják majd be a srácoknak.

    A sztárok dobóversenyén a szépséget Karakas Hedvig olimpikon cselgáncsozónk, a férfiasságot pedig a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának játékosai képviselik majd!

    A Vodafone Sportcentrumban ingyenes belépés és egész napos program vár az érdeklődőkre, hiszen délelőtt a városban zajló U16-os Utánpótlás Nemzetközi Torna helyosztóit rendezik a csarnokban, délután pedig az MKOSZ rendezvénye következik, amelynek főmeccsén – a fiú U18-as bajnokság Kelet-Nyugat összecsapásán – a magyar utánpótlás korosztályos legjobbjai lépnek pályára.

    Részletes program:

    Helyszín: Vodafone Sportcsarnok (8000 Székesfehérvár, Gáz u. 19.)

    Időpont: 2013. február 3. (vasárnap)

    15.30-16.45 Nyílt edzés sztárokkal, páros dobóverseny (egy felnőtt és egy gyerek) selejtező

    17.00 All-Star Junior mérkőzés

    Az első negyed szünetében sztárok dobóversenye, félidőben fellép a Face Team.

    A szünetekben dobóversenyek, a mérkőzést követően zsákoló verseny.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása