• Megvan a szlovák-magyar középszakasz menetrendje

    MEL.jpgMa délelőtt tisztázták a nem teljesen világos kérdéseket a magyar-szlovák női középszakasz lebonyolítását illetően.
    Emellett véglegesítették a versenynaptár menetrendjét is.
    Az ülésre ugyan nem érkezett meg a szlovák szövetség képviselője, de a legtöbb ügynek pont került a végére, és végre a csapatok is információhoz jutottak azzal kapcsolatban, hogy mikor és kivel kell játszaniuk.
    Nézzük, hogy teljesítményük alapján, mely csapatok kerültek nyolc közé a középszakaszban.
    Magyar részről a Sopron, a Győr, a PEAC és a DKSK, míg a szlovákoktól a Kassa, a Ruzomberok, a Somorja, és a Pöstyény.
    Hosszú huzavona után végre megtudtuk azt is, hogy mi a versenykiírás pontos menete. Azonos országbeli csapatok az egymás elleni eredményüket viszik tovább, így történt, hogy a Sopron és a Kassa jelenleg 6/0-val áll az élen. A szlovák-magyar középszakasz lejátszásának végén, a tabellán kialakuló erősorrend határozza meg majd a play off további sorsát.
    Az első fordulót január 26-án rendezik - a Sopron Pozsonyban a Somorja ellen csatározik, a Győr a Pöstyén vendége lesz, a PEAC a Ruzomberokkal küzd hazai pályán. Másnap, január 27-én a DKSK fogadja a Kassa gárdáját.

    A középszakasz lebonyolítása után Final Four-t rendeznek, ahova a középszakasz négy legeredményesebb csapata jut. A Final Four-ra május 4-én és 5-én kerül sor, ennek megrendezésére március 31-ig lehet pályázni az érintett csapatoknak.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása