• Nagy-Bujdosó Nóra a PEAC-hoz igazolt

    Címkék: győr peac


    A Győrből Kublina és Shegog után Nagy-Bujdosó Nóra is távozik. A 2012-ben az Év Játékosa címet elnyerő válogatott játékos Pécsett folytatja pályafutását. A Győr szétesése tovább folytatódik.

    Nagy-Bujdosó Nóra mától a PEAC-PÉCS csapatát erősíti, amely alaposan átrajzolhatja a bajnokság erőviszonyait. A tegnap esti, Rivas elleni nagyszerű győri győzelem volt Bujdosó búcsúmeccse. A Pécsett korábban többször is megforduló kiváló játékost csütörtök esti teljesítményéért a hét Euroliga-játékosának választották, 20 pontjával, 5 lepattanóval és 5 assziszttal búcsúzott a Győrtől, akiknek továbbjutásában nagy szerepet vállalt. A hármas-négyes poszton bevehető játékos az Euroligában 12 pontot, 6,8 lepattanót gyűjtött és 2,4 asszisztot osztott ki átlagosan. A magyar bajnokságban 10,3 pont, 7 lepattanó és szintén 2,4 gólpassz fűződik a nevéhez. A PEAC a sérült Hutlassa Fanni helyére igazolta a válogatott játékost, aki vélhetően nagy segítségére lesz magas poszton új csapatának. A Győr talponmaradása viszont kérdéses, hiszen egy héten belül három meghatározó játékosát is elveszítette Fűzy Ákos bajnok alakulata.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása