• Így védi meg a kisöccsét a pályán Tyler Hansbrough

    tyler.jpg

    Viszonylag ritka az NBA-ben, hogy egy testvérpár ugyanabban a csapatban játszik, de Indianában pont ez a helyzet, ahol George Hill pótlására került be a csapatba Ben Hansbrought-t, aki a Pacers forrófejű erőcsatárának, Tyler Hansbrough-nak a kisöccse, de eddig még nem kapott szerepet a pályán a posztján csak sokadikként kezelt irányító.

    A Cleveland ellen azonban játszhatott, és egész jó teljesítményt nyújtott a győztes mérkőzésen a testvérével párban, aki aztán kis híján elevenen felfalta Tristan Thompsont az ellenféltől, aki egy labdaszerzési szituációban arcon könyökölte a kisebbik Hansbrough-t. A Psycho T becenévre hallgató csatár azonnal Thompson arcába mászott, aki jól láthatóan kis híján összecsinálta magát a dühös játékos láttán. Tylert a bírónak kellett arrébb rángatnia, aki később azt nyilatkozta, hogy nem azért szakadt el nála a cérna, mert testvérét bántódás érte, hanem mert ilyen mozdulat után ugyanúgy neki menne bárkinek hasonló esetben. Az esetről videó is készült, ami a továbbra kattintva megtekinthető.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása