• Kobe a legfiatalabb a 30 ezer pontosok között

    A 34 éves Kobe Bryant lett minden idők legfiatalabb játékosa, aki elérte a 30000 dobott pontot, összesen öten voltak erre képesek eddig. A Los Angeles Lakers játékosának a New Orleans Hornets elleni mérkőzés első félidejének végén sikerült.

    Bryant a következő legendákkal került egy csoportba: 35 éves volt Wilt Chamberlain, mikor elérte a 30 ezer pontot, Kareem Abdul-Jabbar és Karl Malone 36, Michael Jordan 38.

    A borzalmas szériában lévő Lakers a hamarosan Hornetsről Pelicanra nevet változtató New Orleansbe érkezett. A Lakers 103-87-re győzött, ezzel mindössze második győzelmüket szerezték meg idegenben.

    A meccsen jól szerepelt a New Orleans-i Ryan Anderson 31 dobott pontjával, akit a pletykák szerint Pau Gasol helyére vinne a Lakers Los Angelesbe.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.06. 13:12:38

    na végre nyertek mán. nem semmi ember azért ez a Kobe gyerek.a kedves szerző meg lassan az összs cikkben leírja hogy Gasolt ki kívánják tenni, ami kissé uncsi.

    igel15 2012.12.07. 15:29:11

    roviden :
    gasol jo, edzo rossz, iranyito meg mindig nincs
süti beállítások módosítása