• Szabó Fanni újra játékra kész

    szafi.jpg

    Szabó Fanni, aki a jelenlegi magyar utánpótlás legnagyobb tehetsége, hosszú sérülés után újra játékra jelentkezett.A mindössze 18 esztendős játékos, életkora ellenére már tavaly stabil csapattagnak bizonyult a Sopron csapatában, még az Euroligában is állandó szerepet kapott. Utoljára talán Honti Kata játszott ilyen sokat ennyi idősen Sopronban.

    A fiatal játékos, annak ellenére, hogy rettentő sérülékeny, és már több ízben is megműtötték, a tavalyi szezon során az achillesét érezte fájdalmasnak. Több meccset is kihagyott, de végül le kellett mondania a játékról, mert a vizsgálatok során kiderült, hogy az ugrócsontjából levált egy porcdarab. Májusban átesett a műtéten, a térdéből pótolták a hiányzó porcdarabot.

    Ám fél év kihagyás után most újra magára ölti a Sopron mezét, és már csak Székely Norberten múlik, hogy mikor küldi csatába a fiatal játékost, aki már sokszor bizonyította, fontos tétmeccseken is képes extrát nyújtani.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása