• Houstonban is kikapott a Lakers


    A Lakersnél nagyon nagy a gond, megint kikaptak egy olyan meccsen, ami már félig zsebben volt. Az előzmények nem kedveztek: sorozatos vereségek, Pau Gasolnak fáj a térde, nem játszott (plusz az ügynökeit figyelmeztették, ha nem veszi fel a ritmust, elcserélik), Kobe Bryant beszólt Gasolnak, mert még nem alkalmazkodott Mike D'Antoni rendszeréhez. D'Antoni rendszere pedig egyáltalán nem működik még: több pontot dobnak, de nincs védekezésük, ráadásul Dwight Howard annyira nem büntetőzik jól, hogy éles meccseken elkezdik őt ütni, és a Lakers nem is támad.

    A mérkőzésen a Lakers szinte végig vezetett, mégis elvesztették a meccset 107-105-re, ami nem kis részben az edző hibája. D'Antoninak nem sikerült megoldania a meccselést. 13 pontos előnyt nem szabadni leadni, a Lakersnek sikerült: 9:39-cel a vége előtt 90-77-re vezettek. Ráadásul már a második meccset bukják el azzal, hogy centerüket, Dwight Howardot a pályán hagyják a végjátékban, akit rögtön ütnek-vernek, mert nagyon rossz százalékkal büntetőzik.

    A Lakers egy győzelem mellett már öt vereséget gyűjtött idegenben, az elmúlt hét meccsből ötön kikaptak. Most sem sikerült a végjátékra kitalálni annál jobbat, hogy Kobe Bryant kilépjen egy közepesen erős blokkból és elhajítson egy hármast.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.05. 12:24:51

    előző posztban már jeleztem, hogy ez már tragikus.

    dzsedi 2012.12.05. 12:25:31

    ja és post címével van egy kis gond.
süti beállítások módosítása