• Megvan a női Európa Kupa nyolcaddöntőjének párosítása

    A VS Prague, a Horizont, az Antakya és a Ruzomberok volt az utolsó négy csapat, akik kvalifikálták magukat a női Európa Kupa nyolcaddöntőjébe. A csoportkörökben két legjobb helyezést elérő tizenhat csapat mérkőzik meg majd egymással. Az E-csoportban drámai végjátéknak lehettünk szemtanúi, miután a Horizont és a Telge Basket vívott egymással élet-halál harcot, mígnem végül a fehérorosz csapat jutott tovább egy pontos győzelemmel (65-64).A H-csoportban is éles küzdelem zajlott, ugyanis az első két helyért három csapat harcolt. Az Antakya és a Ruzomberok lett a befutó, kiütve a litván Vilnius Kibirkstis csapatát. A címvédő Dynamo Kursk volt az egyetlen veretlen gárda, miután 4-0-ás aránnyal vette könnyedén az akadályt az F-csoportban.


    dynamo kurszk.jpg

    Oroszország, Törökország és Franciaország négy csapattal képviselteti magát  a legjobb 16 között, így mondhatni, háziverseny alakult ki a három ország között. A nyolcaddöntősök 1-16 rangsorolást kaptak győzelem-verség -és gólarányuk alapján. A csapatok ezen rangsor alapján lettek összepárosítva. A nyolcaddöntő első fordulója december 6-án, csütörtökön lesz, a visszavágók egy héttel később. A rangsorban előrébb álló fél játssza idegenben az első mérkőzést.

    A nyolcaddöntő párosítása

    VS Prague16) vs. Dynamo Kursk (1)

    Adana Botas (15) vs. BLMA(2)

    Horizont (14) vs.Hainaut Basket (3)

    MBK Ruzomberok (13) vs. Dynamo-GUVD (4)

    Olimpia Grovno (12) vs. Nantes Renze (5)

    Antakya (11) vs.Chevakata (6)

    Dynamo Moscow(10) vs. Tarber GB (7)

    Kayseri Kaski spor (9) vs.Mersin (8)

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása