• Karrierje mélypontjához közelít Andrew Bynum

    bynum2.JPG

    Nagy tervekkel szerződött Andrew Bynum idén a Philadelphia 76ershöz, amiért cserébe a Philly több kulcsjátékosát, köztük a közönségkedvenc Andre Igguodalát is lepasszolta más csapatokhoz.

    A 25 éves center sérülten érkezett a klubhoz, azonban eleinte csak arról volt szó, hogy mindössze pár meccsről marad le emiatt a felkészülési időszakban. Aztán ebből a teljes preseason lett, majd a szezonrajt, aztán november közepére várták tőle a nagy bemutatkozást. Ez is átcsúszott decemberre, végül jött egy röhejes sérülés és a decemberből jövő év lett, immáron pedig hivatalosan is kérdéses legkorábban mikor jelentkezhet játékra a liga egyik legjobb centere. Bynum eddig is sérülékenynek számított, de ezt kompenzálta a remek teljesítménye.

    Most azonban már szorul a hurok, hiszen az idény végén lejár Bynum szerződése, és a kihagyás hosszabbodásával arányosan csökkent a játékos esélye arra, hogy kiemelt fizetést kapjon csapatától, ha egyáltalán kap tőlük szerződést. Eközben a Sixers 9-6-os meccsmérleggel a harmadik helyen áll az Atlanti Divízióban, megelőzve a Celticset, ezzel pedig egyelőre Bynum nélkül is teljesítik a tőlük elvárható célt, köszönhetően a legtöbbet fejlődő játékos díjára is esélyes Jrue Holidaynek.

    Ráadásul Bynum magánélete sincs teljesen rendben, most éppen a szomszédaival pereskedik, akiket még június elején jelentett fel, mivel szerinte rendszeresen zaklatják őt származása és gazdag életmódja miatt, ami drága sportkocsikkal, sok baráttal és nehezen emészthető zenei ízléssel jár. A csendes külvárosi hangulatba belerondító Bynumot gyorsan vissza is perelték a szomszédok, mondván hiába remek játékos, úgy bulizik mint egy átkozott rocksztár és képtelenség nyugodtan pihenni miatta.A szomszédok szerint rendszeresen bömböl a trágár szövegű zene Bynumék házából, amit csak a videojátékok ablakrezgető zaja tör meg esetenként. A helyi szabályokkal ellentétben Bynum még kerítést is építtetett a telkén, ami viszont nem gátolja meg, hogy az ormótlan fűszag átterjedjen a szomszéd házba is.

    Ha ez nem lenne elég, a szomszédok leginkább amiatt problémáznak, hogy Bynum sokszor póráz nélkül engedi szabadon a kutyáit a környéken, majd este versenyeket tartanak a luxus autóival, pedig a csöndes környék tele van az utcán játszó kisgyerekekkel. Az ilyen magatartás gyakran előfordul a fiatalon milliomossá váló kosarasoknál, azonban érdemes lenne minél hamarabb visszavenni az arcából Bynumnak, mert lassan mindenkinek elfogy a türelme vele kapcsolatban, legyen szó szurkolóról, klubelnökről vagy csak a körülötte élőkről.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.03. 11:25:08

    a jó frissen végott fű szagánal nincs is jobb. :)
süti beállítások módosítása