• Iványi a Sopron ellen játszik újra pécsi színekben

    daliii.jpgMegtörtént végre a csoda, amire a pécsi szimpatizánsok lassan már két hónapja várnak. Iványi Dalma játékengedélye kikerült a törökök kezéből, és immáron a PINKK rendelkezik vele.
    A hosszú procedúra előzménye, hogy október elején, még mielőtt elkezdődött volna a török bajnokság, Iványi Dalma visszatért Pécsre, így egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a Botaspor Adana színeiben.
    Egészen eddig Pécsett edzett, és nem mellesleg segített a PINKK-nek, de most úgy tűnik, újra felhúzza a pécsi mezt, és bár Komlón, de mégis hazai közönség előtt játszik.
    Iványi Dalma egy korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy továbbra sem adja fel a külföldi karrier lehetőségét és ezután is légiós életre vágyna. Ameddig azonban nem talál magának megfelelő csapatot, kézenfekvő, és természetes, hogy a PINKK színeiben tartja formában magát.

    Iványi visszatérése a pécsi szurkolókat is rettentően foglalkoztatta. Megkérdeztünk, egy név nélkül nyilatkozni vágyó pécsi vezérszurkolót, hogy miként vélekedik az egykori MiZo-Pécs legendás játékosának visszatéréséről:
    "Természetesen nagyon nagyon boldog vagyok, hogy Dalma újra nálunk fog játszani. Nem mellesleg óriási öröm, hogy Magyarország legjobb irányítója minket erősít ezentúl. Dali a pécsi csapat, a pécsi legenda része, és remélem, jelenléte a pályán ösztönzi majd társait, és úgy mint régen, a fényes időkben, sok szép győzelmet hoz nekünk."

    Iványi Dalma tehát, a következő fordulóban, éppen a Sopron ellen térhet vissza. Milyen ironikus az élet...

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása