• Újra látogathatók a BSE meccsei

    bse címer.jpgMiután minden előírásnak megfelelővé tette csarnokát a BSE, újra látogathatják szurkolók a csapat mérkőzéseit.
    Nagy Dóra, a városmajoriak ügyvezetője, viszonylag gyorsan reagált a szövetség igen súlyos szankciójára, és gyakorlatilag csak egy hazai mérkőzést kellett kihagyni a piros-fehéreknek.
    Előzmény, hogy két héttel ezelőtt már a Zalaegerszeg elleni találkozó előtt felröppent a hír, hogy a mérkőzést nem tekinthetik meg sem a hazai -sem a vendégszurkolók.
    A BSE cáfolta a hírt, ám kiderült, hogy a zalaiak vezetősége jól értesült, csak az ítészek nem tájékoztatták a majoriak vezetőségét.
    Pár nap múlva aztán bizonyossá vált, hogy a BSE-csarnok valóban bezárja kapuit ideiglenesen. Egészen addig, amíg a pálya nem felel meg az előírás szerinti követelményeknek. A PEAC elleni mérkőzésen ezeket még nem tudták teljesíteni Nagy Dóráék, így a meccs zárt kapuk mögött zajlott.
    Most viszont minden akadály elhárult az elől, hogy látogathatók legyenek a csapat mérkőzései, így december 1-én, szombaton a Cegléd elleni összecsapásra már bátran kimehetnek a szurkolók.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása