• ZTE-revans Pécsett

    czt.jpgÉlet-halál meccset készült vívni egymással a Zalaegerszeg és a PINKK, miután folyamatosan egymást előzgetik oda-vissza a tabellán. Így aztán különös súlya van kettejük párharcának, hiszen mindketten a 4-6. hely környékén mozognak és a rájátszásra gondolva, nyilván nem mindegy, hogy ki milyen pozícióba kerül majd.
    Múlt héten a pécsiek nyertek Zalaegerszegen, és most ugyanerre készültek Vidáék, akikell Gáll Tamás valószínűleg vért itathatott az összecsapás előtt, ugyanis hihetetlen elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe, és az első félidőben végig vezettek is. Főleg Szalay, Czank és Gensler húzta a vendégek szekerét.
    A harmadik negyedben aztán összekapta magát a hazai gárda, és átvették a vezetést. Boldogságuk azonban néhány perc után elillant, mert a 26. percben már ismét egerszegi vezetést mutatott a tabella (42-43).
    Igaz a ZTE-nek nem sikerült megszökni nagyon, mert négy pontnál többel nem vezettek egészen a végéig, amikor jött az igazán nagy fordulat: a hitüket sosem vesztő pécsiek visszavették a vezetést! Török, Ruják és Dorogbuzova óriási lendülettel vitték válukon csapatukat, aminek az lett az eredménye, hogy az utolsó percben a PINKK vezett.
    Mindezt azután, hogy a sporik technikait ítéltek a Zalaegerszeg ellen és Török értékesítette mindkét büntetőt. A folytatásban Gensler tempójával ismét - és mint kiderült, utoljára - magukhoz vették Czankék a vezetést.
    Négy másodperccel a vége előtt Horváth Zsófia dobhatott két büntetőt, de mindkettőt kihagyta. Azonban a lepattanó Szalayhoz került, aki lepattogtatta az utolsó négy másodpercet, így a ZTE nagy skalppal utazhatott haza, sikerült a revans.

    PINKK PÉCSI 424–ZTE NKK 61–62 (14–21, 13–10, 18–19, 16–12)

    PÉCS: Török Sz. 12/6, Ruják 9/3, Laczi 3/3, Dorgobuzova 13, Brumermane 8. Cs: Pénzes 10/6, Lengyel, Kováts N. 4/3, Kovács K. 2. Edző: Raúl Hernandez
    ZALAEGERSZEG:
    Szalay 15/3, Gensler 16, Varga Zs. 8, Szélesy, Horváth Zs. 2. Cs: Vida 7/3, Czank 11/3, Crasnoscioc 2, Ambrus Sz. 1. Edző: Gáll Tamás

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása