• Mától minden meccs zártkapus a Majorban

    kosar2.jpg

    Az alábbi közleményt adta ki ma délelőtt Nagy Dorottya, a BSE technikai vezetője:

    "Az MKOSZ Technikai Bizottságának határozata alapján az összes mérkőzésünket / kengurutól – felnőttig / csak nézők részvétele nélkül bonyolíthatjuk le. A pályahitelesítés során talált problémák miatt kényszerültek erre a döntésre. A felfedett problémákat mihamarabb szeretnénk megoldani, de addig is kérném a türelmeteket és megértéseteket. 

    Köszönettel,
    Nagy Dorottya"


    A történet előzménye, hogy a múlt heti Zalaegerszeg elleni találkozóról is már úgy tudta a vendég csapat, hogy egy határozat értelmében nem jöhetnek velük szurkolóik, ám ezt a felvetést a BSE vezetősége cáfolta.
    Mint utóbb kiderült, az MKOSZ megbízottja csak a vendégeket tájékoztatta a fejleményekről, a hazaiakat azonban nem.
    A holnapi, PEAC elleni mérkőzés most már teljesen bizonyos, hogy üres lelátók előtt zajlik, így a meccsre vágyó pécsi szurkolók ne induljanak el holnap a Városmajorba.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása