• Most meglátjuk, létezik-e rangadó

    Ma 18.30-kor végre sor kerül az alapszakasz legnagyobb, és egyben egyetlen rangadójára.
    Pár nappal ezelőtt Károlyi Andi boncolgatta blogjában a kérdést, hogy jelen pillanatban egyáltalán létezik e rangadó a női bajnokságban, de ettől a kérdéstől függetlenül nyilvánvaló, hogy ez a mérkőzés a legfontosabb.
    Tehát tekintsünk el a rangadó-kérdés filozófiai boncolgatásától, és lássuk, a két érintett csapat, jelen esetben a Sopron és a Győr két klasszisa, Fegyverneky Zsófia és Bujdosó Nóra, mire számít a mai estén.

    Fegyverneky Zsófia (Sopron): "A mai meccsen a legfontosabb feladatunk, hogy bebiztosítsuk az alapszakasz győzelmünket. Ebben sokat segíthet, hogy hazai pályán játszunk, ami ugye mindig fontos előnyt jelenthet. A győzelem azért is fontos, mert az elmúlt időszakban elveszítettünk két nyerhető meccset és lényeges, hogy végre visszataláljunk önmagunkhoz. Presztízs mérkőzést játszunk ma a Győr ellen, hiszen tavaly ők lettek a bajnokok, és már most, novemberben szeretnénk elkezdeni visszavágni ezért. Ha sikerül áttörni az agresszív védekezésüket, legyőzhetjük őket.
    soppppp.jpg

    Bujdosó Nóra (Győr): "Mindenképpen győzelemre számítok a csapattól. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, Sopronban mindig nagyon nehéz győzni, mégis rettentően bizakodó vagyok. Úgy érzem, a mi nagyobb rotációnk teszi lehetővé, hogy nyerhessünk. Sopronban több játékos is bőven harminc perc felett játszik, míg nálunk azért eloszlanak ezek a terhek. Ráadásul mi általában az utolsó negyedben döntjük el a mérkőzéseinket, amikor jól jön, hogy nekünk több frissebb emberünk van, mint az ellenfélnek. Azt hiszem ez lehet a győzelem kulcsa."
    győőőőőőőő.jpg

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása