• Újabb soproni vereség

    {C2116BAB-41F0-4348-822A-4EFADE9C56E3}flexible.jpg
    Az Euroliga ezen csoportjában verhető ellenfélként számítottunk a Schio-ra. Az Arras mellett ez a csapat lett volna, akit oda-vissza, kötelező szinten verni kell. Sajnos ez már itthon sem sikerült.Az első játékrészt jól kezdték a soproni lányok, ám a negyed derekán állva hagyták ellenfelüket az olaszok, és 5 ponttal megléptek.
    A második periódusban parádézott a Sopron, Milovanovics és Johnson szokásához híven remekül kosarazott, amivel  a vendégek nem tudtak mit kezdeni. Számolatlanul termelődtek a hazai pontok, míg a másik oldalon csak hat egységet jegyezhettünk a félidő végére.
    A szünet megtörte a magyar csapat lendületét és az olaszok szép lassan megkezdték a felzárkózást, méghozzá úgy, hogy kezdő soruk, kivétel nélkül stabilan teljesített.
    Az utolsó felvonásra egállal fordultak a felek Az öreg motoros Macchi, minden rutinját bevetve vitte vállán csapatát, sorra szerezte a fontos pontokat. Helyzetünkön az sem segített, hogy a karmester, Fegyverneky Zsófia kipontozódott. Az utolsó momentum Sottana két értékesített büntetője volt, így a Schio 6 pontos győzelemmel hagyta el a hűség városát.

    UNIQA EUROLEASING SOPRONBERETTA FAMILA SCHIO (olasz) 60–66 (17–22, 21–6, 10–20, 12–18)

    SOPRON: Fegyverneky 6, Johnson 21/3, Zavecz 6, Milovanovics 22/3, Krnjic 4. Csere: Zsovár, Pál, Teilane 1, Böröndy
    SCHIO: Sottana14/6, McCray 12, Godin12, Macchi 13/3, Lavender 6. Csere: Masciadri 3/3, Nadalin 6, Wambe, Consolini


    További eredmények a csoportból

    Orenburg - Fenerbahce 65–64
    Arras - Kosice 67-70

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása