• A Lakers semennyire nincs kész a bajnokságra

    Elindult éjszaka az NBA 2012/13-as szezonja egy nagyon izgalmas játékmentes időszak után. A Los Angeles Lakers kezdő ötösének 80 millió dollárt fizetnek erre az évre, a Miami továbbépítené a dinasztiát Ray Allen és Rashard Lewis megvásárlásával. 

    Az első forduló két dolog miatt volt igazán fontos: a Miami Heat most vehette át a bajnoki gyűrűket, a Lakers meg hivatalosan is bemutathatta Dwight Howardot és Steve Nash-t, és hazai pályán mutathatta volna meg, hogy a nulla győzelemmel záruló rendkívül kínos előszezon után tudtak valamit változtatni.

    Lakers-Dallas 91-99

     

    A Dirk Nowitzki nélkül felálló Dallas simán behúzta idegenben a szezont nagy célokkal kezdő Los Angelest, aminek legkomolyabb problémája, hogy nincs meg még a kémia a játékosok között. Ahogy mondani szokás, túl sok labda kell ennek a csapatnak. Ráadásul Mike Brownt nem tartjuk ilyen szintű edzőnek.

    -- a Lakers kezdőjének nagyon sokat pályán kell lennie

    --a Dallas nagyon jó elképzelés szerint erősített, Elton Brand és OJ Mayo kifejezetten jól működtek

    --Gasol 23 ponttal és 13 lepattanóval zárt

    --howard ronda sportszerűtlent ütött

    --Nash-t sikerült annyira lelassítani, hogy nem volt szerepe a játékban.

    Miami-Boston 120-107

     

    Minden úgy kezdődött, hogy átadták a bajnoki gyűrűket a játékosoknak, majd lejátszották a tavalyi keleti döntő visszavágóját is lejátszották. A Miaminak elég nyugodtan telt a nyara, ünnepelték magukat. Az átigazolási időszakban sem voltak nagyon aktívak vagy hangosak. Megvették a két hárompontos dobót, Ray Allent és Rashard Lewist, ami jó ötlet volt: a Wade-James páros olyan agresszívan támadja a gyűrűt minden mozdulatukkal, hogy a kiosztásokra két ilyen dobó elfér.

    --a nagy egymásnak pofázás után Ray Allen 19 pontot dobott
    --James 29 percet játszott, 26 pontot dobott

    --Chris Bosh blokkja után Lebron James zsákolt:

    --Kevin Garnett azt mondta, kitörölte barátja, Ray Allen telefonszámát, mert eligazolt az ellenséghez. KG-nek sikerült még hülyébbé tennie magát, mert nem kezelt le Ray Allennel.

    Napi összefoglalókat nem fogunk az NBA-ről közölni, mert az nba.com-on minden részletesen, pontosan és gyorsan megjelenik. Mi kiemelünk az információtengerből, így készüljetek.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása