• Minek öltöztek az NBA-játékosok Halloweenkor?

    Címkék: halloween

    shaqhallow2.jpg

    Kevés ünnepet szeretnek jobban az amerikaiak, mint a Halloweent, hiszen ilyenkor legálisan is idiótát csinálhat magából mindenki. Az NBA-játékosok sem maradhattak ki a buliból és elárasztották a Twittert, Facebookot és az Instagramot a leghülyébb jelmezbe öltözött kosarasok képei. A teljesség igénye nélkül összeszedtük az idei legjobb kosztümöket és legrosszabb kosztümöket, amiből kiderül, hogy sokan még idén is szerettek Jokernek öltözni, pedig az már annyira 2008.

    h1.png

    Részünkről a kedvenc jelmez Kris Humphries nevéhez kötődik, aki Kenny Powersnek öltözött az Eastbound & Down (itthon Egyszer fent,...inkább lent) című sorozatból. Ő az a kép bal szélén.

    h10.png

    A kreatívan Jokernek öltözött figura Stephen Jackson, aki a Megtorló képregényhősnek öltözött Tim Duncan mellett pózol. Ha nagyon genyók szeretnénk lenni, akkor ez a kép az egyik bizonyítéka, mennyire szükség lenne több afro-amerikai szuperhősre.

    h8.png

    Az a kellemetlen pillanat, amikor a saját csapattársad ugyanannak öltözik, mint te. Tiago Splitter és Stephen Jackson a Spursből.

    h2 (1).png

    Ez pedig a Spurs halloweeni különítménye, ahol két Joker mellett sikerült két Kick-Ass-jelmezt is összehozni. Ellenben ott van a Nick Furynek öltözött Tony Parker és a Zorróvá változott Manu Ginóbili. Kommentben lehet tippelni vajon ki lehet a Mario-jelmez mögött.

    h12.png

    Ez pedig a Clippers különítménye, de túl nagy fogalmunk nincs arról, mi az összeöltözés fő tematikája. Mindenki Kanye Westnek öltözött? Vagy csak valami veretős rave buliba tartanak? Esetleg vikingek kontra fáraók? Lövésünk sincs.

    h7.png

    Annyit mondunk a vidám Batmannek öltözött játékosról, hogy egy irányító, aki még a posztjához is képest is viszonylag alacsonynak számít, ellenben szélvészgyors. Jó, ez itt Ty Lawson a Nuggetsből.

    h11.png

    A legszarabb jelmez díját ezennel átadjuk Dwyane Wade-nek, aki Angry Birds-mamuszos izomembernek öltözött. Vagy egy tábla csokinak.

    h5.png

    Damian Lillard megmaradt az old school hiphopnál.

    h13.png 

    Nem, Kemba Walker nem Skrillex és Lil Wayne szerelemgyerekének, hanem a 2 Chainz nevű rappernek öltözött, akin láthatóan tényleg két aranylánc van. Aszta.

    harden_1.jpg

    Ez pedig James Harden, akkor annyira komolyan vette a szerepét, hogy tényleg átigazolt a Houston Rocketsbe.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása