• Újabb amerikai légiós a PEAC-Pécsnél

    barrett.jpg

    Amy Betsy Jaeschke után ismét egy amerikai légióssal erősítette meg sorait Zseljko Dokic csapata. Az új szerzemény, Anjale Barrett irányító poszton vethető be. Fő erőssége a játékszervezés és a társak kiszolgálása.

    A játékos kedden érkezett Pécsre, és első európai szezonját kezdi el ezzel az igazolással, ugyanis csak ebben az évadban végzett az egyetemen. Öt évig járt a Maryland-re, ahova az egykori soproni játékos, Kristi Tolliver is. Legutóbbi egyetemi szezonjában 5.8-as pontátlaga és 3.55-ös gólpassz átlaga volt. Ebből egyértelműen kiderül, hogy Barrett nem a pontgyáros szerepében fog tündökölni, sokkal inkább erőssége a kiszolgálás.

    A Pécs új irányítóját a Wahingthin Mystics draftolta, de sérülés miatt, Jaeschke-hoz hasonlóan, nem léphetett pályára.

    A 22 éves irányító igazi kosaras családba született. Édesapja jelenleg is bíróként működik, mérkőzéseket vezet középiskolai- és főiskolai bajnokságokban. Bátyja az az Andre Barrett, aki már több NBA-csapatnál is szerepelt, 2008-ban pedig a Barcelona játékosaként is láthattuk.

    NÉVJEGY

    Név: Anjale Barrett
    Születési idő: 1990. március 13.
    Születési hely: Bronx, NY
    Magasság: 177 cm
    Poszt: irányító
    Nemzetiség: amerikai
    Eddigi csapatai: Maryland Egyetem

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása