• Mindenki Derrick Rose visszatérésére készül

    derrick_rose_collection65.jpgA tavalyi szezonban sokan titkos esélyesnek tartották a Chicago Bullst a bajnoki címre egészen addig, ameddig Derrick Rose térde megsérült a Sixers ellen. Az all-star játékos emiatt majdnem egy év kihagyásra kényszerült, ami után Chicagóban el is búcsúzhattak a NBA-döntőről szőtt álmoktól. Emiatt érthető, hogy a Bulls-szurkolók már nagyon várják az irányító visszatérését, ahogyan az Adidas is, amely egy remek reklámmal készít fel mindenkit arra, hogy nemsokára ismét a pályán lesz 2010-2011 MVP-je.

    Rose fontosságáról mindent elmond, hogy konkrétan egy külön dokumentumfilm készül a visszatéréséről és annak előzményeiről, amit az Adidas reklámkampányához használnak fel. Ugyanis Rose nevével új cipőkollekciót dob piacra a sportszergyártó cég október negyedikén. A bejelentést napokkal ezelőtt történt egy sajtótájékoztatón, ahol mindenki legnagyobb megdöbbenésére Rose elsírta magát, amikor a sérüléséről készült felvételeket vetítették a közönségnek. A megjelentek síri csendben nézték az arcát a tenyerébe temető játékost, aki pár pillanattal később szólalt csak meg, először megköszönte Istennek és a rajongóinak az őt övező szeretetet, majd rátért a cipőre.

    "Ez a legszemélyesebb cipő, amit valaha készítettünk. Minden benne van, ami chicagói, méghozzá igazi minőségi anyagokból készült. Még a bőr is olyan rajta, amilyenhez hasonlót más kosarascipőn nem látsz, ezért is gondolom azt, hogy ez a cipő nagy változást hozhat. Amit ott látnak, az maga Derrick Rose." - mondta később a Bulls-játékos.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása