• Kobe Bryant 81 pontja Michael Jordan 69 pontja ellen

    Összehasonlították két korszakos játékos, Michael Jordan és Kobe Bryant pontszerzéseket tekintve legjobb meccseit. Az egyiken Jordan 69 pontot szerzett egy elég jó Cleveland Cavaliers ellen 1990-ben, a másikon egy nagyon rossz Toronto Raptors ellen szerzett Bryant 81-et. Ez utóbbi volt az a meccs, amikor Jalen Rose szerint Bryant bosszút állt azért, mert alálépett sunyin még az Indiana Pacers játékosaként.

    A videót készítő Bballbreakdown hosszú narrációval magyarázza a dobóhelyzeteket, védekezési hibákat, szinte minden gólt elemezve. Mindkét játékost Phil Jackson edzette, mindkét csapat a Tex Winter-féle triangle offense-t játszotta, ettől még érdekesebb az összehasonlítás.

    A nagyon érdekes és hasznos videóból mindenki eldöntheti, melyik volt a nagyobb dolog, de egy biztos, egyik meccsen sem lettünk volna a sztárok csapattársai. Főleg Bryanté nem, aki elképesztően idegesítő helyzetekből tüzelt. Bryant megint bajnokságot akar nyerni, amihez rendkívül megerősítették a Lakerst: jött Dwight Howard, Steve Nash, céljuk a 73-9-es mutató.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása