• Az apjával csajozott, majd nőt vert az Alba Fehérvár amerikai próbajátékosa

    wood.jpg

    Az Alba Fehérvárhoz nemrég kéthetes próbajátékra érkező Brandon Wood minden bizonnyal csapata legjobbja lehetett, mert megütött egy lányt, aki ezt megkérdőjelezte. A sztorival foglalkozott a USA Today és a CBS Sport is

    A korábban a Michigan State elitegyetemen pattogtató 23 éves játékossal kapcsolatban május elsején jelent meg egy hír a thebiglead.com-on, ami szerint megütött egy nőt a saját házának ajtaja előtt. A történet szerint Wood egy bulin megismerkedett három lánnyal, akik közül átmentek egyiknek a házába, Wood pedig szárnysegédként a saját apját (!) vitte magával a csajozáshoz.

    Vasárnap hajnali fél négykor Alison Soria chicagói otthonában aludt az egyik 8 éves gyerekével, amikor üvöltözést és veszekedést hallott házának földszintjéről. Lement megnézni, mi történik. A nála tartózkodó houstoni unokatestvérei (18, 23, 28 évesek) egy házibuliból érkeztek meg Wooddal és az apjával. Megkérte őket, hogy mindezt csendesebben tegyék. Plusz megkérte Woodot, hogy a ház legalsó szintjén csinálják tovább azt, amit éppen csináltak. Woodnak ez nem tetszett, dühös lett, de nem akarta elhagyni a házat. Veszekedés, fenyegetőzés, a fent alvó élettárs lehívása, már minden megtörtént a beszámolók szerint. 

    Az egyik lány később megkérdőjelezte Wood tehetségét, aki ezen teljesen kiakadt és üvöltözni, majd káromkodni kezdett: "Tudod te ki vagyok én? A legjobb játékos a Michigan State-ben! Tényleg nem tudod ki vagyok?" A játékos egyébként tényleg csapata egyik, de csak harmadik legjobb dobója volt, átlagosan 8,8 pontot szerzett meccsenként, 1,9 labdát lopott el. Célja volt, hogy a június 28-i drafton elkeljen. A kérdés után az egyébként józannak tűnő a kosaras kiviharzott az udvarra megsértődni, ahol folytatódott a veszekedés, és a Soria névre hallgató hölgy még egy gyertyát is hozzávágott Woodhoz, aki ezt remek kidobós reflexekkel kikerülte.

    A lány beszámolója alapján halálra vált arccal konstatálta, hogy ezután a 190 cm magas Wood alig három lépésnél már az ajtajánál is termett. Ezt egy klasszikus B-filmes jelenet követte, amikor a lány megpróbálta bezárni az ajtót, amit a másik oldalról a sportoló nyomott befelé teljes erővel. Végül sikerült megkérni egy közös ismerőst és Wood faterját, hogy távozzanak mindannyian a házból, majd mind a három hölgy kiment megbeszélni a történteket a feldühödött játékossal, aki aztán az egyik 18 éves lányt megütötte. A történet lezárásaképpen 20 perccel később a rendőrök is kiérkeztek, és bilincsbe verve vitték el Brandon Woodot.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Styxx 2012.09.21. 11:37:18

    Palánkon kívüli erőszak.
süti beállítások módosítása