• Horakova hazatér

    Hana Horakova, a csehek legendás játékosa két esztendős kitérő után visszatér Brnoba. „Két év távollét után, szerettem volna hazajönni végre” – mondta a klasszis irányító.

    Az elmúlt szezont Jekaterinburgban töltötte, időközben kölcsön adták a Kassa csapatának, majd a Final Four-ra már ismét az orosz gárda színeiben szerepelt. A kiváló irányító, akit 2010-ben a FIBA Europe az év játékosának választott, 2005-ben, és 2006-ban Euroligát nyert a Gambrius Brno együttesével, majd a hazai rendezésű világbajnokságon ezüstérmet szerzett a cseh nemzeti csapattal.

    Horakova két éves szerződést írt alá kenyéradójával, kinek korábban tizenegy évig állt szolgálatában, mielőtt 2010-ben aláírt a török Fenerbahcehoz. „Hana visszatérésével a klub stabilizálódását várjuk. Ő egy csodálatos játékos és egy rendkívül intelligenst személyiség. Arra számítunk, hogy segítsen a fiataloknak jobb játékossá válni, illetve, hogy segítsen nekünk kimászni a gödörből, ahova az utóbbi években kerültünk” – nyilatkozta Michal Cládek, klubigazgató.

    Ki ő?
    Név: Hana Horakova
    Nemzetiség: CZE
    Születési idő : 11.09.1979
    Születési hely: Bruntál (Csehország)
    Magasság: 1.82 m
    Poszt: irányító

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása