• Jalen Rose se tudja, szándékosan okozott-e sérülést Bryantnek

    A profi sport kegyetlen dolog. Az amerikaifoci-bajnokságban, az NFL-ben a New Orleans Saints edzőjét tiltották el azért, mert pénzzel díjazták, ha valamelyik védőjátékosuk az ellenfél sztárjainál sérülést ér el. A valaha jó kosaras, most ESPN-szakértő Jalen Rose egy interjúban ugyan nem vallotta be, hogy szándékosan okozott sérülést Kobe Bryantnek, de ha valaki megnézi az alábbi videót, talán nem marad kétsége a szándék felől.

    Az Indiana Pacers és a Los Angeles Lakers jutott a 2000-es döntőbe. A második mérkőzés második negyedében egy tempódobásnál Rose elég gusztustalanul aláállt Bryantnek. Ha valaki még soha nem kosarazott, annak eláruljuk, ez ellen egyfelől nem lehet védekezni: felugrik az ember, a levegőben nem arra figyel, hova esik vissza. A San Antonio Spurs védője, Bruce Bowan több sztárnak okozott súlyos sérülést ezzel a technikával. Ez arra jó, hogy egy játékost kivegyenek a meccsből, vagy akár a sorozatból.

    A meccsfelvételen látszik, hogy szándékosan lép alá. Nézi labdát, lép előre.

    Néhány évvel később Kobe Bryant bosszút állt Jalen Rose akkori csapatán, a Toronto Raptorson, és 81 pontot dobott összesen.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása