• Kobe: Enyém a csapat

    A felkészülési időszak elején minden csapatnak egy napra át kell adnia magát a médiának az NBA-ben. Most sem volt ez másként, és bár általában ezek a média napok mindössze annyiról szólnak, hogy bemutatják a kezdő ötösöket, illetve az új mezeket, néha történik ez-az.

    Kobe Bryantet például mindenki amiatt kérdezgeti, hogy akkor mi lesz a csapatával, idejött egy jelentős franchise-játékos, Dwight Howard, most akkor megosztanak majd mindent a sikertől a bosszúságig? A mindig elég jókat nyilatkozó Bryant gyorsan kijelentette, hogy semmit nem fognak megosztani, mert ez az ő csapata, és amint visszavonul, a királyság Howardé lesz. Kobe addig igyekszik mindent megtanítani neki, amit csak tud. Annak idején Shaq O'Neal pont ezért ment el Los Angelesből, mert nem bírta, hogy csapatépítés helyett mindig két ego találkozott.

    A legszebb a nyilatkozatban, hogy ezen egyáltalán nem kell meglepődni. Nem volt szemtelen vagy tiszteletlen, egyszerűen így működik ez. MOst gondoljunk bele, milyen könnyű  lehet Mike Brown edző dolga.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása