• A Boston 3OT-ben győzött

    Rajon Rondo sérülése óta hét győzelemmel és nulla vereséggel áll az akkor lesajnált, már szinte eltemetett Boston Celtics. Éjszaka háromszori hosszabbításban verték meg a Denver Nuggetset 118-114-re. Ez volt a kilencedik hosszabbítása a Celticsnek, amit az utóbbi hetekben a pletykák szerint szétvernének, legalábbis Kevin Garnettet elcserélnék, ha már romokban az év Rondo sérülése miatt (de azóta nem kapnak ki).

    A meccs hőse megint Paul Pierce volt, aki 54 perces játékidejében dobott 27 pontot, szedett 14 lepattanót, adott 14 gólpasszt (idén nyolc alkalommal ért el tripla duplát, mindegyik alkalommal nyert a Boston). Jason Terry a padról beszállva 26 pontot dobott.

    Ez azon ritka meccsek egyike lehetett, amikor mindkét csapat elégedetten jöhetett le, mert a háromszori hosszabbításban mindenki megmutatta, mit tud.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2013.02.11. 16:24:57

    esküszöm jobb Rondo nélkül a Celtics.

    pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.02.12. 14:21:43

    @dzsedi: ez nem csak neked tűnt fel, sokan mondják, hogy jó-jó, most van egy jó szériájuk, de a plyaoff-ban odavesznek, meglátjuk, mindenesetre tegnap Barbosa is kidőlt és a Bobcats nyert, de jó szériájuk van, Pierce és Garnett is hozza, amit kell nekik ennyi idősen.
süti beállítások módosítása