• McCarville elbúcsúzott a Caniktól

    Korábban már beszámoltunk arról, hogy a román Targoviste, amely nem mellesleg a Sopron euroligás ellenfele, óriási anyagi problémákkal küzd, így több játékos is elhagyja a csapatot, vagy legalábbis gondolkodik rajta.
    Most újabb financiális gondoktól szenvedő gárda, a török Canik áldozatául esett egy igen jó játékos, nevezetesen Janel McCarville, aki korábban rettentő jó mutatókkal rendelkezett az Euroligában.
    McCarville nem is rejtette véka alá véleményét, amit a Twitteren osztott meg a nagyvilággal.
    mccarville_canik_1_486x355t0_ic.jpg

    McCarville 14 mérkőzésen lépett pályára a Canik csapatában, ezalatt 11.9-es pontátlaga volt, meccsenként szerzett 8.2 lepattanót, és kiosztott 1.6 gólpasszt. Mondhatjuk tehát, hogy a Caniknak igen nagy veszteséget jelent a légiós elvesztése.

    Nem az amerikai az első távozó a csapatnál, hiszen egy héttel ezelőtt Gulsah Akkaya is olajra lépett már - ő maradt Törökországon belül, a Besiktast választotta.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása