• Igazságtalan NBA All Star-gála

    Címkék: all star houston2013

    Igazságtalan dolog az All Star-gála, mert sajnos mi, nézők/szurkolók szavazzuk meg a kezdő ötösöket. A hagyományosan óriási felhajtással járó hétvége csapataiba több játékos is bekerült, akinek nem kellett volna szerintünk.

    EAST: Rajon Rondo (Boston Celtics, 4x), Dwyane Wade (Miami Heat, 9x), Carmelo Anthony (New York Knicks, 6x), LeBron James (Miami Heat, 9x), Kevin Garnett (Boston Celtics, 15x)

    WEST: Chris Paul (Los Angeles Clippers, 6x), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers, 15x), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder, 4x), Blake Griffin (Los Angeles Clippers, 3x), Dwight Howard (Los Angeles Lakers, 7x).

    A keleti csapatnál az idén 15 pontot átlagoló, jelentősen megöregedő Kevin Garnettnek már nem kellene kezdőnek lennie, ahogy Dwayne Wade játéka is minimum kérdéses, mert az idei szezonban messze nem tesz annyit Lebron James árnyékában, ami tőle elvárható.

    Mondjuk ki, legalább azt megúsztuk, hogy Kína beszavazza Jeremy Lint, ahogy tette azt évekig Jao Minggel. Nyugaton Dwight Howard vajon miért került be? Mit láttak a szurkolók a játékában, ami miatt itt kell lennie? A Los Angele Lakers idei borzalmas szezonja alapvetően rajta is múlik.

    Igazságtalan dolog tehát az all star.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    hitvantanyitto.blog.hu 2013.01.18. 12:15:32

    az all star - hoz olyan emberek kellenek , akiktol az all star meccs szep lesz
    mitol lesz szep?
    zsakolastol
    mutass meg valakit aki ugy zsakol mint Dwight, es akkor elbeszelgethetunk arrol hogy ki lehetne cserelni?

    Garnett? Duncan? Amennyire jo jatekosok, pont annyira unalmas a jatekuk
    Ha tolem fuggne sosem lennenek ott az AS jatekban

    dzsedi 2013.01.19. 13:41:30

    teccik a nyugat, simán elmenne a Lakers kezdő ötösének is. :)
süti beállítások módosítása