• Februárban All-Star Gála a legjobb hazai utánpótlás-játékosokkal

    AllStar_junior_logo.jpgAz elmúlt években megszokott gáláktól eltérően idén igazán rendhagyó gálamérkőzést rendez a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége február 3-án Székesfehérváron. Az esemény célja a magyar utánpótlás szerepének hangsúlyozása, amely a magyar kosárlabda megújításának nélkülözhetetlen alapeleme, és amelynek megerősítése az MKOSZ stratégiai fontosságú célkitűzése. A Vodafone Sportcentrumban ingyenes belépés és egész napos program vár az érdeklődőkre, hiszen délelőtt a városban zajló U16-os Utánpótlás Nemzetközi Torna helyosztóit rendezik a csarnokban, délután pedig az MKOSZ rendezvénye következik, amelynek főmeccsén – a fiú U18-as bajnokság Kelet-Nyugat összecsapásán – a magyar utánpótlás korosztályos legjobbjai lépnek
    pályára. Az első negyed szünetében sztárok dobóversenye, félidőben fellép a Face Team, a mérkőzést követően pedig zsákoló verseny is lesz.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása