• Pondexter agya elszállt a kupadöntő után

    cappie.jpgEz a gyerek meg nem normális - tartja a klasszikus Laár pour L'art szólás. Mondhatjuk ezt most mi is Cappie Pondexterre, aki agyament dolgot művelt a hétvégi török Szuperkupa döntő után. Gyilkos meccs zajlott a döntőben, ahol a Galatasaray 72-70-re vezettett, amikor Pondexter egy másodperccel a találkozó vége előtt kiegyenlített. Igen ám, de jött az utolsó csavar: a dudaszóval egy időben, Sancho Lyttle megszerezte a végső kosarat, amire a Fener már nem tudott válaszolni, így 74-72-re nyert a Galata.

    A mi hősünk képtelen volt elviselni a vereséget, és hatalmas jelenetet rendezett az öltözőben. Csapkodott, dobálózott, tört-zúzott. Aztán jött a nagy öngól: egy üvegfelületbe bokszolt bele, ezzel gyakorlatilag tökre is vágta magát egy időre. Az üvegszilánkok által okozott sebeket ugyan a helyszínen kitisztították, de amikor visszaértek Isztambulba, a helyi kórházban is szükség volt még egy kisebb beavatkozásra. A majdnem egy órás procedúra alatt megtisztították kezét az apró szilánkoktól, és kezelték izom -és idegsérüléseit is.

    A miniműtét után nyilatkozott a Fenerbahce orvosa is, aki elmondta, hogy Pondexternek hatalmas mázlija van, hogy nem roncsolódott semmilyen ideg a kezében. Ezen kívül körüleblül tíz napos kihagyás vár rá.
    Gratulálunk, Cappie!

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása