• Két fontos játékos is sérült Sopronban

    sopron_vagott_640x480.jpg

    Szombaton folytatja bajnoki szereplését az UNIQUA Euroleasing - Sopron. Ám máris két sérülésről is beszámolt Székely Norbert. Magas posztokon két játékosa is kidőlni látszik. Az eddig emberfeletti teljesítményt produkáló Jelena Milovanovic kisebb sérüléssel bajlódik, ám az ő szereplése egyelőre nincs veszélyben. Annál inkább Sara Krnjic-é, aki minden bizonnyal kihagyja a szombati, BSE elleni összecsapást.

    Nem jött jókor ez a Sopronnak, különösen azért, mert ez a mérkőzés tökéletes alkalom lett volna arra, hogy teljes csapattal gyakoroljon együtt a két újonnan érkező - és egyben visszatérő - Amber Holt és Cserny Réka. A gyakorlás, és a két játékos beépítése különösen fontos lett volna Székely Norbert együttesének a szerdai, Schio elleni Euroliga találkozó előtt.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása