• Meglepetés: Cserny visszatér Sopronba

    cserny.jpgA téli szünet nagy változásokat hozott a Sopron csapatánál. Távozott a centerposzton nem annyira jeleskedő Anita Teilane. Ez önmagában még nem akkora meglepetés... Viszont annál inkább meglepő, hogy a helyére érkező játékos nem más, mint a karrierjét pár évvel ezelőtt ott hagyó, és a helyette civil életet választó Cserny Réka lett.
    Török Zoltán elmondta, hogy az egykori közönségkedvenc már hónapok óta egyéni edzéseket folytat. Ám ilyenkor ugye hiányzik a meccsrutin, és maga a csapatjáték. Ehhez nyilván jó pár hétre szükség lesz, hogy Cserny újra felvegye az edzések tempóját, és az élvonal ritmusát.
    A Sopron nagy reményeket fűz a játékos érkezéséhez, de mi is kíváncsian várjuk, hogy miként fog szerepelni az egykor válogatott játékos.
    Nem kell hozzá túl nagy bátorság, hogy kijelentsük, a Sopron menet közben eszközölt változásaival erősebb lesz, mint a szezon kezdetekor, hiszen a Zavecz helyére érkező Amber Holt nagyságrendekkel minőségibb játékos, és a Teilane-Cserny csere is jó biznisznek tűnik szakmailag. Bár Cserny állapota egyelőre zsákbamacska...

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása