• Torontóban köthet ki Pau Gasol?

    gasol.jpg

    A Los Angeles és Pau Gasol hosszú idő óta az egyik leggyengébb szezonját futja, aminek köszönhetően egyre erősödnek a hangok a spanyol légiós elcserélésével kapcsolatban. Most a legfrissebb spekuláció szerint Gasol Torontóban köthet ki, ahol egy ideje repkednek a pletykák Andrea Bargnani és José Calderón távozásával kapcsolatban, ezért abszolút kézenfekvőnek tűnhet a Lakers-Raptors tranzakció, hiszen a Toronto előszeretettel igazol légiósokat. A Lakersnek mindenképpen kell egy csereirányító a sérült Nash pótlására, Bargnani személyében pedig egy Gasolhoz hasonló képességekkel rendelkező játékos kerülne a nyugati partra. A legnagyobb problémát - az anyagi nehézségeken kívül - a sérülések jelentik, hiszen említett Raptors-játékosok közül Bargnani sérüléssel bajlódik még legalább egy hónapig illetve Steve Nash sem egészséges LA-ben. A Raptorsnál ráadásul Kyle Lowry sem tud játszani, ezért a szerződésének utolsó évét töltő Calderónra egyelőre nagy szüksége van a kanadai csapatnak, hogy pótolni tudják az idén Houstonból Torontóba szerződő irányítót. LA-ben viszont Mike D'Antoni ragaszkodik ahhoz, hogy kipróbálhassa együtt az egészséges Nash-t és Gasolt, amire azonban még bőven várni kell. Gasolnak egyébként még jól is jöhetne a torontói szerződés, mivel a Valenciunas-DeRozan-Lowry trió nagy jövő előtt áll, Gasol vállán pedig kisebb teher lenne a teljesítménykényszer hiányában, Los Angelesben pedig hatalmas szükség van Calderónra, Bargnani pedig szintet léphetne a Lakersnél, hiszen alig múlt 27 éves, karrierje csúcsán van, és olyan társakkal, mint Howard, Nash és Bryant talán jobban akarná a sikert, mint Gasol.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.19. 09:08:53

    na végre egy cikkecske. még mindíg ez a téma megy, hogy Gasot ki kel rakni. szerintem nem fogják. három mecset nyertek most zsinórban. de majd a karácsonyi mecsen kiderül mit is tudnak. mert ölég gyengusz ellenek voltak.

    dzsedi 2012.12.19. 09:15:44

    egy hozzáfűzni való, a Bargnani nem jobb mint Gasol.

    dzsedi 2012.12.19. 09:18:41

    ja és mégegy a Calderón gyerek meg rakat fos, sosem lesznek azok Lakersesek.

    igel15 2012.12.19. 20:02:39

    ha gasolt elcserelik akkor ott vege a lakersnek
süti beállítások módosítása