• Carmelo Anthony megsérült, a Lakers kikapott

    A Los Angeles Lakers borzalmas állapotáról külön cikkben foglalkozunk, most csak megmutatnánk, milyen csúnya fault után sérült meg Carmelo Anthony.

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    dzsedi 2012.12.17. 12:55:50

    egyébként jó mecs volt. nagyon ciki a lakers részéről, hogy egy félidő alatt 68 pontot kaptak. másik, meg hol az a cikk? most kettőt nyertek egymás után, wizardz és 76erst bedarálták, mondjuk, nem a legacélosabb csapatok, de akkor is. és most a bobcats ellen is jó esélyük van. utána a gsw-elen már nem lesz fincsi, de hozható. karikor meg knicks, a staples centerben, tessék nézni a tv-ben, Nash állítólag játszani fog, majd kiderül. LET'S GO LAKERS!!!

    dzsedi 2012.12.17. 12:58:07

    ja egyébként meg tessék többet írni a lakersről, mert ahogy elnézem az oldal komment állományának jelentős részét én adom és én lakers szurkoló vagyok. :) meg ha csúnyákat írtok legalább tudok jó gyűlöletlevelekt fogalmazni nektek karira.
süti beállítások módosítása